Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα !

Γράφτηκε από τον/την Σύλλογος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος on . Posted in Δελτία Τύπου

Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα !

                                             

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος» εύχεται σε όλες τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους Καλό Πάσχα ! ! !

Το θαύμα της Ανάστασης να φέρει παντού Υγεία, Αγάπη, Αλληλεγγύη και Αδελφοσύνη ! ! !

 

Πέμπτη 23 Μαρτίου, ώρα 20:00 μμ Έκφραση Αλληλεγγύης μέσα από την Τέχνη «Αν η μισή μου καρδιά…».

Γράφτηκε από τον/την Σύλλογος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος on . Posted in Δελτία Τύπου

Πέμπτη 23 Μαρτίου, ώρα 20:00 μμ

Έκφραση Αλληλεγγύης μέσα από την Τέχνη

«Αν η μισή μου καρδιά…»

 Αντιδημαρχία Εθελοντισμού & Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου, οι ωφελούμενοι του προγράμματος του Πανεπιστημίου Κρήτης «Η τέχνη του ρυθμού στην εκπαίδευση» που υλοποιείται σε συνεργασία με τη ΔΗ.ΚΕ.Η, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος» και η ΕΛΜΕ Ηρακλείου, συνδιοργανώνουν, στη σκιά της τραγωδίας στα Τέμπη και των σεισμών σε Τουρκία και Συρία, μια πολύπλευρη Έκφραση Αλληλεγγύης μέσα από την Τέχνη.

  1.  

Η καλλιτεχνική έκφραση αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Μαρτίου και ώρα 20:00 μμ, στο Πειραματικό Θέατρο του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν: Οι ωφελούμενοι του προγράμματος «Η τέχνη του ρυθμού στην εκπαίδευση» μαζί με τους μουσικούς Γ. Δερμιτζάκη στο ούτι, Ι. Βαρδάρο στο βιολί, Μ. Πατρέλη στο τραγούδι. Η Θεατρική Ομάδα με τη σκηνοθέτιδα Γ. Κεφάλα και η Ομάδα Βιβλίου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος». Η Μουσική Ομάδα της ΕΛΜΕ Ηρακλείου με τους Α. Αστυρακάκη στο σάζι-τραγούδι, Σ. Λιπαράκη στο λαούτο και MarkBaranyaiστα κρουστά.

* Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα υπάρχει ταμείο οικονομικής ενίσχυσης των πληγέντων εκπαιδευτικών στην Τουρκία.

 

Ανοιχτή Ενημερωτική Εκδήλωση για θέματα ασφάλειας και έκτακτων καταστάσεων στις σχολικές μονάδες.

Γράφτηκε από τον/την Σύλλογος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος on . Posted in Δελτία Τύπου

                                  Ανοιχτή Ενημερωτική Εκδήλωση για θέματα ασφάλειας                                     και έκτακτων καταστάσεων στις σχολικές μονάδες

Τετάρτη 22 Μαρτίου, ώρα 19:00 μμ στο 17ο Δ.Σ. Ηρακλείου

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. « Δ. Θεοτοκόπουλος» σε συνεργασία με τους Διπλωματούχους Μηχανικούς Ελεύθερων Επαγγελματιών ν. Ηρακλείου σας προσκαλούν στην ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση για θέματα ασφάλειας και αντιμετώπισης έκτακτων καταστάσεων στις σχολικές μας μονάδες (σεισμών, πυρασφάλειας, πρόκληση πυρκαγιάς κ.ά.).

Η ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Μαρτίου και ώρα 19:00 μμ στο 17ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου (Δεκελείας 2-12, επί της Λ. Κνωσού-απέναντι από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης). Θα υπάρχει η δυνατότητα ερωτήσεων και απαντήσεων για τα ζητήματα ασφάλειας και αντιμετώπισης έκτακτων γεγονότων.

Καλούμε τις/τους συναδέλφισσες/ους και τις/τους διευθύντριες/ες, τις προϊσταμένες/ους σχολικών μονάδων να συμμετέχουν στη χρήσιμη αυτή ενημερωτική εκδήλωση.

72% η συμμετοχή στην Απεργία στο νομό Ηρακλείου

Γράφτηκε από τον/την Σύλλογος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος on . Posted in Δελτία Τύπου

Μαζικό και δυναμικό το Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο

72% η συμμετοχή στην Απεργία στο νομό Ηρακλείου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος» χαιρετίζει τη μεγαλειώδη συμμετοχή των εκπαιδευτικών στο απεργιακό συλλαλητήριο των ΔΟΕ-ΟΛΜΕ, που διοργανώθηκε στο Ηράκλειο την Τετάρτη 15/2. Η απεργιακή συμμετοχή άγγιξε το 72% στο νομό Ηρακλείου, στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

Τα μαζικά και δυναμικά πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια, που πραγματοποιήθηκαν σε όλη τη χώρα, αποτελούν την πρώτη απάντηση απέναντι στην αντιδραστική πολιτική της Κυβέρνησης στη Δημόσια Εκπαίδευση, αλλά και τη συλλήβδην απόρριψη του αυταρχισμού και του εκφοβισμού που επιχειρεί η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας.

Ο αγώνας θα συνεχιστεί για την προάσπιση του Δημόσιου Σχολείου, για την υπεράσπιση των εργασιακών κεκτημένων των εκπαιδευτικών και των μορφωτικών δικαιωμάτων των μαθητών μας. Η εκβιαστική και αντιδραστική αξιολόγηση που στοχεύει στην κατηγοριοποίηση σχολείων-εκπαιδευτικών-μαθητών δε θα περάσει.

 

Πρόσκληση για τον 6ο Παγκρήτιο Διαγωνισμό Δημοσιογραφικών Δεξιοτήτων

Γράφτηκε από τον/την Σύλλογος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος on . Posted in Δελτία Τύπου

Πρόσκληση για τον 6ο Παγκρήτιο Διαγωνισμό Δημοσιογραφικών Δεξιοτήτων

 

Επιστολή προς τους μαθητές των Δημοτικών- Γυμνασίων - Λυκείων της Κρήτης

 

Αγαπητοί φίλοι, μαθητές και εκπαιδευτικοί των σχολείων της Κρήτης,

  O Σύλλογος Νεανικής Δημοσιογραφίας «Τύπος και Ουσία» σας καλεί να συμμετάσχετε στον 6ο Παγκρήτιο Διαγωνισμό Δημοσιογραφικών Δεξιοτήτων (2022-2023) για τα σχολεία της Κρήτης, μετά από ένα μεγάλο διάστημα μη πραγματοποίησής του, λόγω των ιδιαίτερων σχολικών συνθηκών εξαιτίας της πανδημίας του Covid-19.

   Στον διαγωνισμό υπάρχουν πέντε κατηγορίες. Η πρώτη κατηγορία αφορά στα έντυπα των σχολείων και οι τέσσερις επόμενες, στις εργασίες ενός μαθητή ή μιας μικρής ομάδας.

    Α) Η πρώτη κατηγορία, αυτή του σχολικού εντύπου αφορά στις εφημερίδες και τα περιοδικά τάξεων ή σχολείων που έχουν εκδοθεί κατά τα προηγούμενες σχολικά  έτη  2020-2021-2022 έως και το τρέχον. Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται και οι ηλεκτρονικές εφημερίδες και περιοδικά.

   Β) Κατηγορία μαθητικού ρεπορτάζ. Η ουσία του ρεπορτάζ είναι η έρευνα και η ανάδειξη ενός γεγονότος, δηλαδη οι απαντήσεις  στα βασικά ερωτήματα  του  τι συνέβη, με όλα εκείνα τα στοιχεία που το αναδεικνύουν. Θα πρέπει δηλαδή να συμπεριλάβουμε στο ρεπορτάζ  τα στοιχεία για το πού έγινε, πότε έγινε , πώς έγινε , γιατί έγινε και ποιος ενδεχομένως ευθύνεται. Την έρευνα διεξάγει ο ρεπόρτερ – δημοσιογράφος, ύστερα από κάποιο συμβάν ή μια πληροφορία που του δίνεται. Στην προσπάθειά του αξιοποιεί πάντα διασταυρωμένες πληροφορίες. Πληροφορίες δηλαδή, απ’ όλες τις πλευρές που εμπλέκονται στο γεγονός. Όσο πιο πολλές είναι οι διασταυρωμένες πληροφορίες, τόσο πιο πλήρες είναι το ρεπορτάζ. Θέμα του ρεπορτάζ ορίζεται η περιγραφή ενός οποιουδήποτε εντυπωσιακού γεγονότος και η οποιαδήποτε έρευνα γύρω από αυτό χωρίς περιορισμούς.

     Γ) Κατηγορία μαθητικής συνέντευξης. Συνέντευξη είναι η συζήτηση που έχει ένας  δημοσιογράφος με ένα πρόσωπο ή πρόσωπα που για διάφορους λόγους  έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον του κοινού(πολιτικό, αθλητή, ηθοποιό, συγγραφέα , επιστήμονα κλπ).     Στόχος της συνέντευξης, του ρεπορτάζ, αλλά και γενικά της δημοσιογραφίας είναι να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Η συνέντευξη μπορεί να είναι πραγματική ή φανταστική, αρκεί να ακολουθούνται οι κανόνες του διαλόγου και η αποτύπωση με τη μορφή ερώτησης-απάντησης. 

  Η συνέντευξη έχει κάποια προετοιμασία, πριν συναντήσουμε τον συνεντευξιαζόμενο. Είναι απαραίτητο να βρούμε και να μελετήσουμε όσο τον δυνατόν περισσότερα στοιχεία για το πρόσωπο που θα έχουμε απέναντί μας.

   Για το ποιος είναι, τι επαγγελματικές δραστηριότητες έχει, τι κάνει αυτή τη στιγμή, ποια είναι η οικογενειακή του κατάσταση, ποια τα ενδιαφέροντά του, ποιες δηλώσεις έχει κάνει στο παρελθόν και φυσικά να έχουμε εντοπίσει για ποιο λόγο κάνουμε τη συνέντευξη. Όσο πιο καλά είμαστε πληροφορημένοι για τον άνθρωπο με τον οποίο κάνουμε τη συνέντευξη, τόσο περισσότερη εμπιστοσύνη θα μας δείξει για να μας μιλήσει με άνεση.

  Θα συναντήσετε διάφορους ανθρώπους. Άλλοι που έχουν την άνεση να μιλήσουν και να απαντήσουν και άλλοι που με το «τσιγκέλι» θα τους βγάλεις μια λέξη από το στόμα τους. Γι’ αυτό πρέπει να είστε καλά προετοιμασμένοι, έτσι  που να τους διευκολύνετε να μιλήσουν.

  Η συνέντευξη είναι τέχνη όχι μόνο όταν την κάνει κάποιος, αλλά και όταν τη γράφει. Εκεί ο κάθε δημοσιογράφος βάζει τη δική  του μαεστρία, ώστε να  κάνει  το κείμενο πιο ευχάριστο και ουσιώδες για τον αναγνώστη.

Δ)   Κατηγορία Φωτορεπορτάζ: Αφορά σε ένα συγκεκριμένο είδος ρεπορτάζ, το οποίο δημιουργείται από εικόνες, με σκοπό την εξιστόρηση ενός γεγονότος. Συνήθως αφορά σε φωτογραφικό υλικό και σε μερικές περιπτώσεις σε βίντεο. Το φωτορεπορτάζ διακρίνεται από άλλα είδη φωτογραφίας από τα εξής σημεία:

Αντικειμενικότητα: Το γεγονός – συμβάν, το οποίο καλείται η φωτογραφία, να αναδείξει ότι αντιμετωπίζεται από μία δίκαιη σκοπιά και όσο πιο αντικειμενικά γίνεται.
Περιγραφικότητα: Οι εικόνες σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα στοιχεία του ρεπορτάζ πρέπει να μπορούν να κάνουν κατανοητά τα γεγονότα στο ευρύ κοινό.
   Ο φωτορεπόρτερ πρέπει να πει μία ιστορία μέσα από τις εικόνες του, συνοδεύοντάς τις με τίτλους ή λεζάντες, που θα προσδιορίζουν το θέμα με λίγα λόγια.

   Ο φωτορεπόρτερ θα πρέπει ανά πάσα στιγμή να είναι έτοιμος για φωτογράφηση, και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχει πάντα μαζί του την φωτογραφική μηχανή. Σημαντικά γεγονότα που επηρεάζουν τον κόσμο μπορεί να συμβούν παντού και πάντα.
   Εκείνο το οποίο θεωρείται πολύ σημαντικό στοιχείο στο φωτορεπορτάζ είναι οι εκφράσεις στα πρόσωπα, όπως και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από τα γεγονότα.

E) Κατηγορία σκίτσου-γελοιογραφίας.

Οι εργασίες μπορούν να παραδίδονται ή να αποστέλλονται ταχυδρομικά, ατομικά ή ομαδικά, με τη σημείωση «Για το Διαγωνισμό Τύπος και Ουσία», στις παρακάτω διευθύνσεις, μέχρι την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023:

Α) Ταχυδρομικά: Υπόψη Δασκαλάκη Γιώργου

Φοίνικος 16  Τ.Κ. 71305, Ηράκλειο

Β) Ηλεκτρονικά: typoskaiousia@gmail.com

Χρήσιμες πληροφορίες-ιστορικό υλικό: www.typoskaiousia.gr

Έως την ίδια ημερομηνία και στις ίδιες διευθύνσεις, μπορούν να αποστέλλονται οι μαθητικές εφημερίδες ενηλίκων, που έχουν εκδοθεί πριν από το έτος 2012, προκειμένου να ταξινομηθούν και να παρουσιαστούν στον Τύπο ως αρχειακό υλικό, στο πλαίσιο της ιστορικής έρευνας «Γραφές της νιότης».

 

Χριστουγεννιάτικες δράσεις των Ομάδων του Συλλόγου μας στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του ΟΛΗ στο λιμάνι!

Γράφτηκε από τον/την Σύλλογος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος on . Posted in Δελτία Τύπου

Χριστουγεννιάτικες δράσεις των Ομάδων του Συλλόγου μας στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του ΟΛΗ στο λιμάνι

Σας κοινοποιούμε το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων δράσεων για μικρούς και μεγάλους, που θα πραγματοποιήσουν οι Ομάδες του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος», στο Χριστουγεννιάτικό Χωριό του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου. Οι Ομάδες του Συλλόγου μας θα βρίσκονται στο σπιτάκι νούμερο 7.

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, ώρα 18:00 έως 20:00

Ανοιχτό μάθημα παραδοσιακών χορών για μικρούς και μεγάλους από την Ομάδα Χορού

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, ώρα 18:00 έως 20:00

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές από την Ομάδα «Νηπιαγωγοί εν δράσει»

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, ώρα 18:00 έως 20:00

Ανάγνωση παραμυθιού από την Ομάδα Βιβλίου

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου, ώρα 18:00 έως 20:00

Ανάγνωση παραμυθιού από την Ομάδα Βιβλίου

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου, ώρα 18:00 έως 20:00

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές από την Ομάδα Βιβλίου

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, ώρα 18:00 έως 20:00

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές από την Ομάδα Βιβλίου

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, ώρα 18:00 έως 20:00

Ανάγνωση παραμυθιού από την Ομάδα Βιβλίου

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου, ώρα 18:00 έως 20:00

Κινητικά παιχνίδια με τον Άγιο Βασίλη από την Ομάδα Φυσικής Αγωγής

Σας περιμένουμε ! ! !

 

 

Δωρεάν Παράσταση για Εκπαιδευτικούς. «Η ιστορία του Βίκτωρα και της Μαρίας»

Γράφτηκε από τον/την Σύλλογος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος on . Posted in Δελτία Τύπου

                               Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου, ώρα 11:00 πμ                                    Δωρεάν Παράσταση για Εκπαιδευτικούς.

«Η ιστορία του Βίκτωρα και της Μαρίας»

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. Ηρακλείου «Δ. Θεοτοκόπουλος» σε συνεργασία με την Εταιρεία Θεάτρου & Παραστατικών Τεχνών BEHOLD, σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε δωρεάν την παράσταση «Η ιστορία του Βίκτωρα και της Μαρίας».

Η δωρεάν παράσταση για τους εκπαιδευτικούς θα γίνει το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 11.00 π.μ, στο Πολύκεντρο του Δήμου Ηρακλείου (Ανδρόγεω 4).

Όσοι εκπαιδευτικοί ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την παράσταση ώστε να ενημερωθούν για το περιεχόμενο και τους στόχους της θα πρέπει απαραιτήτως να προκρατήσουν τη θέση τους .

Πληροφορίες/ Κρατήσεις: Είσοδος δωρεάν με την επίδειξη της κάρτας εκπαιδευτικού Απαραίτητη η προκράτηση θέσης στο: 6979031752 (καθημερινές 10.00 έως και τις 15.00) & στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η παράσταση ξεκινάει τις επισκέψεις της στα σχολεία τον Δεκέμβριο του 2022 και απευθύνεται σε μαθητές/-ήτριες των Δ ́-Στ ́ τάξεων του Δημοτικού και των Α ́-Γ ́ τάξεων Γυμνασίου από σχολικές μονάδες της Κρήτης.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Δύο ηθοποιοί μπαίνουν μέσα στις σχολικές τάξεις, χρησιμοποιούν απλά θεατρικά μέσα, αλλάζοντας συνεχώς ρόλους και μετατρέπουν τη σχολική αίθουσα σε χώρο σκηνικής δράσης. Με βασικούς ήρωες της ιστορίας τον Βίκτωρα και τη Μαρία, αφηγούνται μια ιστορία ενδοσχολικής βίας. Αναδεικνύουν τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει ένα τέτοιο γεγονός σε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη αλλά και το ρόλο των παρατηρητών απέναντι σε αυτό. Περιεχόμενο και μορφή της παράστασης στοχεύουν στην ενεργή θέαση των μαθητών και μαθητριών και στην εξοικείωσή τους με τους θεατρικούς κώδικες, αφού όλες οι αλλαγές και οι θεατρικές διαδικασίες συμβαίνουν «μπροστά στα μάτια τους».

Στη θέση του Βίκτωρα θα μπορούσε να βρίσκεται κάθε παιδί που πέφτει – ή έχει πέσει – θύμα παρενόχλησης μέσα στο σχολικό περιβάλλον και στη θέση της Μαρίας ο κάθε συμμαθητής ή συμμαθήτρια που καλείται να πάρει θέση απέναντι στο φαινόμενο αυτό. Πώς μπορεί να σπάσει ο κύκλος της βίας; Είναι το κλειδί της λύσης οι παρατηρητές; Τι μπορεί να προτείνουν οι ίδιοι οι μαθητές ως λύση; Η παράσταση διαρκεί 25 λεπτά και παρουσιάζεται μέσα στη σχολική τάξη στα χρονικά πλαίσια μιας διδακτικής ώρας 45’. Μετά το τέλος της παράστασης ακολουθεί θεατροπαιδαγωγική δράση με εμψυχωτές τους δύο ηθοποιούς ή/και ανοιχτή συζήτηση με τους μαθητές και τις μαθήτριες.

Το πρωτότυπο κείμενο της παράστασης κυκλοφορεί στο βιβλίο του Τάσου Αγγελόπουλου Παίζοντας θέατρο. Ασκήσεις και παιχνίδια για τη θεατρική αγωγή από τις εκδόσεις ΣΟΦΙΑ.

 

Καλή σχολική χρονιά!

Γράφτηκε από τον/την Σύλλογος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος on . Posted in Δελτία Τύπου

Καλή σχολική χρονιά

Μέσα από τις σκέψεις συναδέλφων ας συνθέσουμε όλες τις φετινές ευχές του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος» για τη φετινή σχολική χρονιά.

Αγαπημένοι συνάδελφοι ...

«Ώρα μας είναι να μπούμε στις τάξεις, στις εποχές, στα χρώματα και στα παραμύθια και όπως και να ‘χει ας μη βιαστούμε να μπούμε στα βαθιά κι ας μετατρέψουμε τις πρώτες μέρες του σχολείου σε πραγματική γιορτή!»

«Σε κάθε συνάδελφο που κουβαλά τη δική του ιστορία και τα δικά του όνειρα στις αποσκευές του ευχόμαστε  να πραγματοποιήσουν τις πεθυμιές τους και να υπηρετήσουν το ελληνικό δημόσιο σχολείο με όραμα και ενθουσιασμό,  παλεύοντας  για τις  αξίες τους με  αξιοπρέπεια, με ψηλά το κεφάλι κόντρα στις σειρήνες των καιρών...τότε θα νιώσουν πως άξιζε να περιμένουν, τότε θα γίνουν οι  λειτουργοί και παιδαγωγοί  που έχουν ανάγκη οι μαθητές μας και ο τόπος μας!»

«Ας σκαλώσουμε λοιπόν  πάνω μας τη δύναμη, την υπομονή, την υπέρβαση ,την ευελιξία μα πάνω από όλα την συνδρομή της αγάπης για να μας κοιτάζουν εκείνα τα παιδικά μάτια  αμετάκλητα και καθοριστικά όπως θέλουμε να μας κοιτάζουν!»

Καλή σχολική, δημιουργική και αγωνιστική χρονιά !!!

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δομήνικος Θεοτοκόπουλος

Διεύθυνση: Τίτου Γεωργιάδη & Γερωνυμάκη, Ηράκλειο Κρήτης, Τ.Κ. 71306
Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τηλ. & Fax. 2810227341
Ώρες λειτουργίας 18:00-20:00 καθημερινές