Συνάντηση του Συλλόγου μας με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου

Γράφτηκε από τον/την Σύλλογος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος on . Posted in Δελτία Τύπου

70277916 2313014828811872 3844901650191876096 n

Το Δελτίο Τύπου όπως κοινοποιήθηκε από το Δήμο Μαλεβιζίου.

«Το στρατηγικό σχεδιασμό της νέας Δημοτικής Αρχής σε σχέση με τις δομές της εκπαίδευσης στο Δήμο Μαλεβιζίου, αλλά και την ευρύτερη φιλοσοφία που διέπει τη λειτουργία της στον τομέα της Παιδείας είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν στη διάρκεια συνάντησης ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δομήνικος Θεοτοκόπουλος Γιώργος Μακράκης. Η συνάντηση, που είχε και εθιμοτυπικό χαρακτήρα, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Γαζίου και σε αυτήν συμμετείχαν και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος, Μενέλαος Μποκέας: «Μέλημά μας είναι να δώσουμε μόνιμες, αξιοπρεπείς, σύγχρονες λύσεις σε χρονίζοντα ζητήματα. Γι’ αυτό η αντίληψη που διέπει τη λειτουργία μας στον ευρύτερο τομέα της Παιδείας εντάσσεται σε ένα ολοκληρωμένο σχεδιασμό έργων, δράσεων και παρεμβάσεων που θα ενισχύουν μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς. Στοίχημα για εμάς είναι η εκπαιδευτική δραστηριότητα στο Μαλεβίζι για τα επόμενα χρόνια να βασίζεται σε στρατηγικό σχεδιασμό που θα αντιμετωπίζει με ολιστικό τρόπο την Παιδεία στον τόπο μας. Για να μη βρεθεί ξανά το Μαλεβίζι σε αδύναμη θέση, όπως βρέθηκε φέτος με την προσχολική αγωγή».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Δομήνικος Θεοτοκόπουλος Γιώργος Μακράκης ανέφερε: «Τα θέματα συνεργασίας που αφορούν στα ζητήματα που καλούνται να διαχειριστούν εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές, είναι για εμάς προτεραιότητα. Είχαμε σήμερα την ευκαιρία να συζητήσουμε με το Δήμαρχο Μενέλαο Μποκέα, ξεκινώντας μια γόνιμη συνεργασία. Θα είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια αναβάθμισης συνθηκών, αλλά και σύγχρονης αντιμετώπισης ευρύτερων εκπαιδευτικών θεμάτων στην περιοχή».

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος» έθιξε στο νέο Δήμαρχο Μαλεβιζίου όλα τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν την εκπαίδευση στην περιοχή και άπτονται των αρμοδιοτήτων του. Ειδικότερα, το ζήτημα της σχολικής στέγης με αφορμή την εφαρμογή της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής εκπαίδευσης, η υλικοτεχνική υποδομή των σχολείων της περιοχής και η συνεργασία των δύο πλευρών για προγράμματα και ενημερωτικές εκδηλώσεις που αφορούν εκπαιδευτικούς γονείς και μαθητές.

            

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δομήνικος Θεοτοκόπουλος

Διεύθυνση: Τίτου Γεωργιάδη & Γερωνυμάκη, Ηράκλειο Κρήτης, Τ.Κ. 71306
Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τηλ. & Fax. 2810227341
Ώρες λειτουργίας 18:00-20:00 καθημερινές