Ενημέρωση για την προμήθεια σχολικών ειδών «Κανένα παιδί χωρίς σχολικά είδη»

Γράφτηκε από τον/την Σύλλογος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος on . Posted in Νέα - Ανακοινώσεις

sygkentrwsh-sxolikwn

 

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος» σας ενημερώνει για τον τρόπο προμήθειας σχολικών ειδών από την κοινωνική δράση:

«Κανένα παιδί χωρίς σχολικά είδη-Σχολικά Καλάθια Αλληλεγγύης».

Συγκεκριμένα, από τη στιγμή που σε οποιαδήποτε σχολική μονάδα του νομού μας (δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία) οι συνάδελφοι παρατηρήσουν πως ορισμένοι μαθητές, λόγω της δύσκολης οικονομικής και κοινωνικής τους κατάστασης, δε διαθέτουν τα απαραίτητα σχολική είδη ή την αδυναμία απόκτησής τους τότε μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με το Σύλλογό μας.

Μέσω της ηλεκτρονικήςδιεύθυνσης του σχολείου θα στέλνετε ένα έντυπο στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου μας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , στο οποίο θα αναγράφονται τα παρακάτω στοιχεία:

·         Φύλο μαθητή

·         Τάξη μαθητή

·         Σχολείο μαθητή

·          Τα σχολικά είδη που χρειάζεται (περιλαμβάνεται και σχολική τσάντα)

Έπειτα, θα φροντίζουμε τη συλλογή των σχολικών ειδών που ζητήσατε και θα τα φέρνουμε στη σχολική σας μονάδα με τη βοήθεια της εθελοντικής ομάδας «ΑΤΑΧΤΟΙ».

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δομήνικος Θεοτοκόπουλος

Διεύθυνση: Τίτου Γεωργιάδη & Γερωνυμάκη, Ηράκλειο Κρήτης, Τ.Κ. 71306
Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τηλ. & Fax. 2810227341
Ώρες λειτουργίας 18:00-20:00 καθημερινές