Για ενδεχόμενες πιέσεις σε συλλόγους διδασκόντων για υλοποίηση της αξιολόγησης σχολικής μονάδας

Γράφτηκε από τον/την Σύλλογος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος on . Posted in Νέα - Ανακοινώσεις

sholiki taxi

Με βάση την ανακοίνωση της ΔΟΕ (13/10/21) σας ενημερώσαμε για το γεγονός ότι η απεργία-αποχή θα βρίσκεται σε ισχύ μέχρι την επίδοση της απόφασης του Εφετείου στις Ομοσπονδίες. Τονίζουμε, για μια ακόμη φορά, ότι όσοι και όσες έχουν δηλώσει απεργία αποχή μέχρι και σήμερα δεν έχουν καμία απολύτως πειθαρχική ή άλλου είδους ευθύνη.

Παράλληλα, σας έχουμε κοινοποιήσει την απόφαση της ΔΟΕ για τη στρατηγική των Κοινών Εκθέσεων με όλα τα συνοδευτικά κείμενα. Παρά ταύτα, εφόσον υπάρχει η άσκηση πίεσης σε συλλόγους διδασκόντων για την υλοποίηση της αξιολόγησης σχολικής μονάδας, πέραν των αποφάσεων της ΔΟΕ, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος» καλύπτει τις/τους συνδέλφισσες/συναδέλφους με μονόωρη στάση εργασίας εντός του εργασιακού τους ωραρίου, την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021.

Υπενθυμίζουμε, δε, ότι σε κάθε περίπτωση σύμφωνα με το άρθρο 37 παρ. 8 του ΦΕΚ 1340/2002 (καθηκοντολόγιο) αλλά και το άρθρο 14 παρ.2 του ν.2690/1999 (κώδικας διοικητικής διαδικασίας) η πρόσκληση για τη συνεδρίαση του συλλόγου διδασκόντων πρέπει να γνωστοποιηθεί στους συναδέλφους δύο (2) ημέρες πριν τη συνεδρίαση. Τέλος, ενημερώνουμε πως το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί Ολομέλεια Προέδρων της ΔΟΕ για τη διαμόρφωση των επόμενων αγωνιστικών βημάτων.

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δομήνικος Θεοτοκόπουλος

Διεύθυνση: Τίτου Γεωργιάδη & Γερωνυμάκη, Ηράκλειο Κρήτης, Τ.Κ. 71306
Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τηλ. & Fax. 2810227341
Ώρες λειτουργίας 18:00-20:00 καθημερινές