Κυριακή 14 Οκτωβρίου- Πεζοπορική εκδρομή

Γράφτηκε από τον/την Σύλλογος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος on . Posted in Ορειβατική Ομάδα

18-perozporia

Η Ομάδα Εκδρομών-Ορειβασίας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος» σε συνεργασία με τον Πεζοπορικό Όμιλο Ηρακλείου προσκαλεί όσους συνάδελφους επιθυμούν να λάβουν μέρος στην πεζοπορική εκδρομή, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018.

                     

Τοποθεσία-Περιγραφή εκδρομής: 

Το λεωφορείο θα μας μεταφέρει κοντά στο χωριό Σηρικάρι από όπου θα ξεκινήσει η διαδρομή μας. Θα διασχίσουμε το φαράγγι της Τσίχλας με την πλούσια βλάστηση και τις θεόρατες καστανιές ,θα θαυμάσουμε το πέτρινο γεφύρι και θα τελειώσουμε την πορεία μας στο όμορφο χωριό της Πολυρρήνειας. Από εκεί το λεωφορείο θα μας μεταφέρει στις Άνω Βούβες όπου θα επισκεφτούμε την Μνημειακή Ελιά των Βουβών , το αρχαιότερο δένδρο ελιάς στον κόσμο, και το Μουσείο της Ελιάς. Κατά την επιστροφή μας θα σταματήσουμε στην πόλη των Χανίων όπου θα δοθεί ελεύθερος χρόνος.

Διάρκεια: Τρεις (3) ώρες πορείας.

Σημείο Συγκέντρωσης και Αναχώρησης: 7:00 π.μ. στα ΚΤΕΛ Χανιόπορτας.

Κόστος Συμμετοχής: 10 ευρώ που αφορούν τα έξοδα μετακίνησης με τα λεωφορεία.

Δηλώσεις Συμμετοχής: Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή από τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου μέχρι και την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου στα παρακάτω τηλέφωνα:

üΜανώλης Λαμπράκης (υπ. ομάδας): 6942 437 443

üΓιώργος Μακράκης: 6932 708 450

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δομήνικος Θεοτοκόπουλος

Διεύθυνση: Τίτου Γεωργιάδη & Γερωνυμάκη, Ηράκλειο Κρήτης, Τ.Κ. 71306
Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τηλ. & Fax. 2810227341
Ώρες λειτουργίας 18:00-20:00 καθημερινές