Από την πετυχήμενη επιμορφωτική ημερίδα ”Προκλήσεις, προοπτικές και διδακτικές στην Προσχολική ηλικία”

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η επιμορφωτική ημερίδα με θέμα: «Προκλήσεις, προοπτικές και διδακτικές στην Προσχολική ηλικία», στην Αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων του 2ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου, στην οποία ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Ηρακλείου «Δομήνικος Θεοτοκόπουλος» συμμετείχε ως συνδιοργανωτής.
Η ημερίδα έγινε την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018 για τις/τους Νηπιαγωγούς των Νηπιαγωγείων της 19ης Περιφέρειας Ν. Ηρακλείου.
Ευχαριστούμε: την κ. Έφη Γουργιώτου(Επίκουρη Καθηγήτρια, Π.Τ.Π.Ε. του Πανεπιστημίου Κρήτης),τον κ.Μιχάλη Καλογιαννάκη(Επίκουρο Καθηγητή
Π.Τ.Π.Ε. του Πανεπιστημίου Κρήτης) και τον κ.Γιώργο Μανωλίτση (Αναπληρωτή Καθηγητή και Πρόεδρο στο Π.Τ.Π.Ε. του Πανεπιστημίου Kρήτης) για τις ενδιαφέρουσες εισηγήσεις τους.



